Crunck, takich osłów warsztatowych to powinni kastrować. Sami uwalili zatrzask i głupa palą.....
Chętny do PLAY
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pskoszmożesz wziąść między innymi PS3 jak 3 osoby to różne smartfony i wszystko za 1złA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Ja przeniosłem swoje numery do play. Jeden jest tam od roku, drugi od trzech miesięcy.... OLBRZYMIA ulga dla portfela, a co do innych - gdybym się tym sugerował, to wciąż musiałbym płacić większe rachunki tylko po to, żeby inni mieli taniej. Ja wszystkim życzę niskich rachunków, więc niech się inni przeniosą do PLAY - tez będą mieli taniej :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Żeby nie było.... PLAY faktycznie CZASEM (ale to mi się zdarza max raz w miesiącu na jakimś zadupiu) traci zasięg, gdy inne sieci jeszcze troche dają rady, ale jeśli nie używasz telefonu przez 100% czasu pracy, to jest to sieć dla Ciebie.
Przeszedłem z abonamentu w PLUS i ERA do PLAY na kartę (wbrew pozorom SUPER trafiłem jak na swoje oczekiwania). z PLUS'em zerwałem umowę w trakcie trwania umowy, bo wziąłem długopis i kartkę i okazało się, że bardziej mi się opłaci zapłacenie kary niż czekanie do końca :-)
I jeszcze jedno. Nie wiem jak teraz, ale play dla przechodzących na kartę (przenoszących numer z innych sieci) daje 60zł na dobry start :-) Okazuje się, że dobrym pomysłem jest zakup numeru w salonie np. ORANGE, zarejestrowanie go i od ręki przejście do salonu PLAY i przeniesienie numeru od następnego dnia 60zł za freePozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Spoko i tak to lepsze niż fakt, że telefon leży obok Ciebie z max zasięgiem, a ludzie nie mogą się do Ciebie dodzwonić, bo albo poza zasięgiem albo prowadzę rozmowę i po 10 minutach dostaje sms-a, że ktoś chciał się ze mną skontaktować.
A co do przenoszenia numeru to na abonament, chyba All Inclusive Max 115 dostajesz dodatkowo 300 minut/smsów, i masz koło 900 zamiast 550 czy jakoś tak, bo już prawie to zrobiłem ale jak usłyszałem karę w Orange za zerwanie umowy to jednak postanowiłem poczekać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckPLAY faktycznie CZASEM
abonament firmowy i to powyzej 100pln
wyjazdy zagraniczne- ZERO mozliwości dzwonienia(całe szczęście miałem jeszcze Orange)
notoryczne problemy z zasięgiem przy wyjeżdżaniu poza 3miasto, że o internecie nie wspomnę
próba przedłużenia umowy- zero(ZERO) prób zatrzymania klienta
więc wrócilem do Plusa i znowu jestem zadowolony
w mojej ocenie PLAY to sieć dla kogoś kto nie opuszcza dużego miasta :wink:
no ale było taniej- tylko chyba nie było warto :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Dokładnie podobne mam odczucia, i wole zapłacić 20zl miesięcznie i mieć jakosc, w play notorycznie brak zasięgu, można oczywiście na sztywno ustawić Plusa ale wtedy smsy i maile nie dochodzą, a jeżeli odblokuje net w roamingu to nalicza poza abonamentem, także czekam do końca umowy i wracam do Orange albo t-mobile, które maja lepszy zasięg a od maja będzie jeszcze lepiej bo bedą miały wspólne nadajniki. Swoją droga na płata skusil mnie tani telefon u konkurencji dwa razy droższy ale co z tego jak muszę z nim biegać po mieszkaniu żeby zadzwonić....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyw mojej ocenie PLAY to sieć dla kogoś kto nie opuszcza dużego miasta
I to też nie dokońca, mieszkam w Warszawie a Playonline działa jak by chciał a nie mógł. Ale raz w tygodniu telefon na infolinie awantura i przez 4 dni działa ok.
A propo czy przy powtarzających się problemach technicznych mogę zerwać z nimi umowę?
Komentarz
-
-
Się rozpętało trochę nie na temat.
U mnie w każdym razie zasięg lepszy niż w Orange w Warszzawie i poza nią (mieszkam pod),
rachunki o wiele mniejsze i o wiele więce minut do wydzwomiemie.
Więc same plusy
Natomiast przy Orange przy próbie przedłużenia umowy całkowity brak chęci zatrzymania klienta (11 lat w idea/orange), więc się długo nie zastanawiałem
Nie wiem jak sprawuje się intermet w play ale umowę przy powtarzających się problemach możesz zerwać umowę, tylko musisz doczytać o prawach konsumentapozdrowienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdy(...) notoryczne problemy z zasięgiem przy wyjeżdżaniu poza 3miasto, że o internecie nie wspomnę (...) wrócilem do Plusa i znowu jestem zadowolony(...)
Najpewniej miałeś ustawiony telefon tylko na Play - i stąd ten kiepski zasięg.
BOK w Play ponoć jest najgorszy, ale to się jednak zmienia.
Nic nie wolno załatwiać 'na gębę' - tak jak robiłem u orangutana - i będzie OK.
A jeśli taki sposób nie pomoże, to skarga do UKE stawia ich 'na baczność' i jeszcze dostaje się bonusy w ramach przeprosin.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimNajpewniej miałeś ustawiony telefon tylko na Play - i stąd ten kiepski zasięg
tzreba pokombinowac w ustawieniach
wqqq mnie to, że na wyświetlaczu miałem np 2 kreski Plus poczym po wyjechaniu z domu nagle dostawałem kilka smsów że ktoś próbował sie do mnie dodzwonić i byłem rzekomo poza zasięgiem(chyba P4 :diabelski_usmiech )
ale najbardziej wqqq mnie roaming-wydałem 750plnów na darmowe pogaduchy z BOKiem a cały czas twierdzili że wszystko jest OK
tylko ja nie mogłem się dodzwonić nigdzie :evil:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdy(...) operator P4 wymusza żeby nie korzystać z Plusa
tzreba pokombinowac w ustawieniach (...)
Na przyszłość, to nie rozmawiaj z BOK a tylko i wyłącznie pisz zgłoszenia.
Po kilku takowych razach, jeśli nie rozwiążą problemu, napisz skargę do UKE - http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?...t&place=Lead07Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyale najbardziej wqqq mnie roaming-wydałem 750plnów na darmowe pogaduchy z BOKiem a cały czas twierdzili że wszystko jest OK
tylko ja nie mogłem się dodzwonić nigdzie :evil:
Jedyne co mnie wkurza to płatny net w Plusie ale blokuję to z poziomu telefonu (można również z poziomu strony)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimNa przyszłość, to nie rozmawiaj z BOK a tylko i wyłącznie pisz zgłoszenia
zwłaszcza jak jesteś za granicą i musisz gdzieś zadzwonic :lol:
dzieki bogu nie mam problemów z P4 bo nie jestem juz ich klientem
sorki za OTprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Mam u nich kilka telefonów od 5 lat (zawsze dobry zasięg) i powiem wam,że zasięg zamiast się poprawiać to od lipca tego roku znacznie się pogorszył a bok twierdzi,że jest ok a jak przełączę się na plusa to twierdzą,że nie ponoszą odpowiedzialności za zasięg innych operatorów więc jeśli nie poprawią zasięgu to też na pewno ich pożegnam.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
Komentarz